afbeelding

Waarom Nederlandweb?

Omdat een hostingpartij kiezen niet eenvoudig is

Als je ergens voor kiest, wil je het snappen en precies weten waaraan je toe bent. En niet teveel betalen, dat wil je ook. Mooi! Dan is er een match.

Nederlandweb levert transparante en goedkope webhosting. Jouw stukje opslag, rekenkracht en geheugen op servers die in Nederland staan. Ben je nog niet toe aan webhosting, maar wil je je domein registeren voordat iemand anders hem wegkaapt? Ook dat doe je goedkoop en snel bij Nederlandweb.

Kom je er niet uit? Bel ons, app ons of gebruik de chat. Eén van onze teamleden helpt jou razendsnel met het maken van de beste keuze. Wij geven inzicht. Jij houdt de controle. Altijd!

Nederlandweb behoort bij de grootste hosting providers in Nederland. Profiteer van de kennis en ervaring die wij de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. Nederlandweb staat voor kwaliteit, snelheid en biedt uitstekende support. Wij zetten graag dat stapje extra.

Recht voor z'n raap

Recht voor zijn raap, lekker Nederlands. Dat zijn wij.

Wij draaien niet om de hete brij heen. Daarom is dit bij Nederlandweb heel normaal:

  • Jouw data veilig in Nederland, volgens de privacywetgeving.
  • Alleen betalen voor wat jij nodig hebt.
  • Eenvoudige, nuchtere en snelle communicatie.
  • Zelf ‘in control’. Opzeggen is zo gepiept.
  • Korte looptijden.
  • De meest innovatieve techniek waardoor supersnelle hosting.
Transparant

Nederlandweb is transparant

Geen vage afspraken, addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Zulke lettertjes die je eerst zorgvuldig moet doorlezen omdat je later geen gedoe wilt hebben. Wees gerust, op zulke praktijken kun je ons niet betrappen. Wil je weten wat je met ons hebt afgesproken? Bezoek het klantenpaneel. Daar tref je een overzicht aan van wat je bij ons afneemt, wat de looptijden zijn en wat de producten en diensten kosten.

 afbeelding