• Meer dan 20 jaar ervaring
  • Al 20 jaar de goedkoopste registraties in Nederland

Omdat Google in Nederland zo’n 96% van de zoekopdrachten uitvoert staat Google optimalisatie in feite gelijk aan zoekmachineoptimalisatie.

Onze experts optimaliseren jouw website voor Google naar de factoren die Google hanteert om te bepalen of een website hoog of laag in de zoekresultaten verschijnt. Er zijn zo’n 200 factoren waarvan het grootste deel onbekend is. Enkele belangrijke factoren zijn wel bekend:

Snelheid

Omdat Google de gebruiker zo goed mogelijk wil helpen (de bezoeker in dit geval) dient de website-ervaring optimaal te zijn. Een snelle website helpt hieraan mee zodat je bezoekers niet gefrustreerd raken van de langzame snelheid.

Autoriteit

Als er veel andere websites naar jouw website verwijzen, ziet Google dit als een aanbeveling voor jouw website. Onze online marketeers zorgen ervoor dat gerelateerde bedrijven naar jou verwijzen op hun pagina zodat jouw website maar autoriteit uitstraalt.

Techniek

WordPress is een programma waarbij je zelf eenvoudig aanpassingen aan je website doet. Hiernaast biedt het de mogelijkheid te kiezen uit een grote hoeveelheid plug-ins die ervoor zorgen dat je interactie toe voegt aan je website. Denk hierbij contactformulieren, winkelwagens, betaalopties en zoekfuncties. Ook Google heeft het door dat jouw website er technisch goed uitziet waardoor je hoger geïndexeerd wordt.

Teksten

Een tekst volschrijven met de zoekwoorden waar je op gevonden wil worden helpt niet meer. Ook Google heeft het door als je opzettelijk je website aan het over-optimaliseren bent. Onze marketeers weten hoe je een goede tekst schrijft die zowel bij zoekmachines als jouw bezoekers aanslaat!

Google optimalisatie