• Meer dan 20 jaar ervaring
  • Al 20 jaar de goedkoopste registraties in Nederland

Naast domeinnaamregistratie en het maken van websites bieden wij ook andere internetdiensten aan. Als full service marketingbureau kan je voor alles gerelateerd aan je website bij ons terecht, dus ook voor marketing.

Zoekmachine optimalisatie

Hoe mooi je website ook is, de klanten komen niet vanzelf. Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als SEO, zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort in de zoekmachines waardoor je bezoekersaantallen flink stijgen. De juiste balans tussen techniek, teksten en backlinks zorgt ervoor dat je pagina’s meer bezoekers trekken en dat je website of webshop een stuk fijner en sneller werkt.

Zoekmachine adverteren

Naast de gebruikelijke zoekresultaten vind je bij het zoeken op Google bovenaan eerst een aantal gesponsorde zoekresultaten. Omdat deze resultaten helemaal bovenaan de eerste pagina staan, kan je wel voorstellen dat hier veel op geklikt wordt. Door zoekmachine adverteren in te stellen op zoekwoorden gerelateerd aan jouw website trek je in keer veel bezoekers naar je website. Het mooie eraan is dat er per klik betaald wordt zodat je niet betaalt als je geen bezoekers trekt. We geven je graag advies hoe je het beste gebruik kan maken van zoekmachine adverteren.

Social media

Iedereen denkt social media te kennen, maar hoe zorg je nou echt voor succesvolle berichten waar je publiek ook daadwerkelijk iets aan heeft? Waar moet je op letten bij het uploaden van een foto op Facebook en wat is de juiste manier om een filmpje op YouTube te plaatsen?

Onze social media experts helpen je graag en maken voor jou een contentkalender zodat je weet wanneer je wat moet plaatsen zodat je je volgers om kan zetten in fans!

Display advertising

Een groot gedeelte van je bezoekers bekijkt rustig je producten maar besluit opeens je webshop te verlaten. Dit is natuurlijk erg jammer, maar er is een manier om deze twijfelaars terug te halen. Display advertising zorgt ervoor dat je oude bezoekers hun bekeken producten in een reclamevak terugvinden op een andere website die ze op dat moment aan het bezoeken zijn. Je haalt zo gemakkelijk twijfelaars over om terug te keren naar je webshop.

E-mailmarketing

Wij weten precies hoe we een relevante e-mail in elkaar zetten die gelezen wordt en natuurlijk lezers over laat gaan je website of webshop te bezoeken. Het voordeel van e-mailmarketing is dat je de juiste personen op het juiste moment met de juiste boodschap benaderd. Het mooie aan e-mailmarketing is dat alle gegevens geanalyseerd kunnen worden. Door te zien waar je bezoekers op klikken kunnen toekomstige e-mails nog persoonlijker worden gemaakt wat een hoger conversiepercentage oplevert.