• Meer dan 20 jaar ervaring
  • Al 20 jaar de goedkoopste registraties in Nederland

WordPress hosting

Maak je gebruik van WordPress? Met dit programma bouw je eenvoudig je website en kan je hem gemakkelijk onderhouden. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en technisch gezien handig voor zoekmachineoptimalisatie en hosting.  Met WordPress kies je gemakkelijk een kant-en-klaar thema en installeer je handige plug-ins waardoor je binnen een handomdraai over een goed functionerende website beschikt.

Tevens bieden we je de mogelijkheid aan je niet-WordPress website om te laten bouwen naar een website in WordPress formaat. Op deze manier kan je gebruik gaan maken van de nieuwste technieken en ziet je website er modern uit. Bovendien is de website volledig responsive, waardoor hij goed te bereiken is via zowel computer als telefoon en tablet.

WordPress Start
€4,-/p.m.
Schijfruimte 3GB
Domeinnamen Onbeperkt
Dataverkeer 100GB
10 E-mailaccounts
Webmail
Gratis domein
Website caching
1 MySQL databases
SSL Cerificaat
WordPress Normal
€8,-/p.m.
Schijfruimte 10GB
Domeinnamen Onbeperkt
Dataverkeer 250GB
25 E-mailaccounts
Webmail
Gratis domein
Website caching
2 MySQL databases
SSL Cerificaat
WordPress Professional
€15,-/p.m.
Schijfruimte 25GB
Domeinnamen Onbeperkt
Dataverkeer 500GB
100 E-mailaccounts
Webmail
Gratis domein
Website caching
5 MySQL databases
SSL Cerificaat

Nederlandse servers

Al onze servers staan in Nederland. Op deze manier zit er een minimaal verschil tussen de ontvanger (websitebezoeker) en zender (hostpartij) wat resulteert in een minimale ping (tijdsverschil tussen server en en computer/telefoon van bezoeker).

Wanneer je website een korte laadtijd heeft, verschijn je ook nog eens hoger in de zoekresultaten van Google.

Wanneer je al beschikt over een domeinnaam bij ons kan je eenvoudig hier je hostaccount aanpassen. Twijfel je over de grootte van het pakket? Kies voor de kleinste, je kan altijd gemakkelijk en snel upgraden.