• Meer dan 20 jaar ervaring
  • Al 20 jaar de goedkoopste registraties in Nederland

Wanneer je website groeit kan het voorkomen dat je tegen je limiet aan komt te zitten. Hoe meer webpagina’s en afbeeldingen je invoegt, hoe ‘zwaarder’ je website wordt. Je kan natuurlijk altijd upgraden naar een groter hostingpakket. De kosten van je oude pakket worden natuurlijk verrekend met het nieuwe pakket zodat je niet onverwachts te veel betaalt.

 

Unlimited ruimte op je website

Als een van de enige aanbieders biedt Nederlandweb een onbeperkt hostabonnement aan. Dit houdt in dat je je website zo groot kan maken als je zelf wil. Hier is natuurlijk wel een Fair Use Policy aan verbonden zodat je dit onbeperkte pakket alleen gebruikt voor je website en niet voor andere bestanden.

 

Optimalisatie voor zoekmachines

Zoekmachines indexeren jouw website en geven hem verschillende posities in hun zoekresultaten. Hoe beter je website geoptimaliseerd is, hoe hogere posities je verkrijgt. Een belangrijke factor in het bepalen van de posities is de snelheid en mobiele compatibiliteit van je website. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen bij Google optimalisatie.